Doorgaan naar inhoud

Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda & Kleine Draak - James Norbury
Hardback
Nieuw vanaf 20,99

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
20,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Een charmant, prachtig geïllustreerde verhaal over twee beste vrienden
Voor de liefhebbers van De jongen, de vos, de mol en het paard en Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

'De boeken van James Norbury zijn een grote hit. De boodschap van hoop, vertrouwen, vriendschap, (zelf)liefde en zachtheid zou voor sommigen een tegengif kunnen zijn voor het cynisme, het wantrouwen en de woede die zo aan de oppervlakte van het moderne leven liggen.' - Volkskrant Magazine

Twee geliefde vrienden, Grote Panda en Kleine Draak, reizen samen door de seizoenen van het jaar. Op hun weg zijn ze vaak verdwaald, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel mooie bezienswaardigheden die ze nooit zouden hebben gevonden als ze de juiste weg hadden gevolgd.

Samen onderzoeken ze de gedachten en emoties, ontberingen en geluk die ons allemaal verbinden. In de natuur leren ze hoe ze in het moment moeten leven, hoe ze vrede kunnen hebben met onzekerheid en hoe ze de kracht kunnen vinden om samen de obstakels van het leven te overwinnen.

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van Grote Panda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit, om de ideeën te delen die hem door zijn moeilijkste tijden hebben geholpen, en hij hoopt dat ze jou ook kunnen helpen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.