Doorgaan naar inhoud

Handboek Digitale fotografie

Handboek Digitale fotografie - T. Ang
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het onmisbare naslagwerk voor alle facetten van digitale fotografie

Het Handboek digitale fotografie is een inspirerend boek voor alle fotografen, zowel beginners als gevorderden. Door de combinatie van praktische instructies, waardevolle expertise en indrukwekkende voorbeeldfoto's word je na het lezen gegarandeerd een betere fotograaf. Het boek onthult de werkwijze en technieken van experts en helpt je je eigen stijl te ontwikkelen.

Topfotograaf en bestsellerauteur Tom Ang bespreekt de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale fotografie, apparatuur, beeldbewerking, workflow en zelfs digitale video. Het boek begint met een introductie in fotografie, compositie en fototechniek, gevolgd door een overzicht van verschillende thema's: portretten, kinderen, kunst, natuur, dieren, evenementen, reportage, reizen, architectuur en landschap. Door het hele boek heen worden tientallen foto's toegelicht en geanalyseerd en vanwege de vele handige tabellen en overzichten zul je het keer op keer raadplegen. Maar ook gewoon doorbladeren is een genot, want het boek is rijkelijk geïllustreerd met meer dan 1000 schitterende foto's.

Over de auteur
Tom Ang is een autoriteit op het gebied van digitale fotografie. Hij is bekroond fotograaf en was twaalf jaar lang universitair docent fotografie. Hij schreef meer dan 20 boeken over digitale fotografie en video waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan 20 talen. Hij was presentator van verschillende tv-series over fotografie voor Channel News Asia en de BBC.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.