Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Handboek voor Gevoelige Mensen: de gids voor meer plezier in je gevoelsleven - Wim Kijne

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Lezerspoort
 • ISBN:
  9789077556115
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  15,9 x 23,3 x 2,5 cm
 • Gewicht:
  498 gram
 • Aantal Pagina's:
  180
 • Rubriek:
 • Druk:
  4e
 • Jaar:
  2005

Handboek voor Gevoelige Mensen: de gids voor meer plezier in je gevoelsleven

Wim Kijne

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 12,00. Nieuw vanaf € 18,95.

Omschrijving

Je zult plezier van dit boek hebben als je interesse hebt in mensen en hun gevoelens en als je jezelf beter wilt leren kennen. Heb je deze interesse, dan ben je waarschijnlijk een gevoelig mens. Een gevoelig mens kun je vergelijken met een piano. Als je weet hoe je met een piano moet omgaan en goed hebt leren spelen, kun je er veel moois mee doen. Een piano die op de tocht staat, raakt ontstemd en heeft een pianostemmer nodig. Nu kunnen gevoelige mensen met een beetje kennis het meeste stemwerk zelf doen. Ze kunnen zelf zorgen dat ze goed gestemd blijven. Dit boek kan je hierbij helpen.

In dit boek vind je uitleg over emoties en gevoeligheden. Zo kun je onder meer leren hoe je met angst en boosheid kunt omgaan, hoe je meer van jezelf kunt gaan houden en meer en intenser kunt genieten. Je gevoeligheid voor de spanning en emoties van andere mensen kun je leren reguleren en filteren zodat je er minder ongemak en meer plezier van hebt. Bovendien staan er heel veel oefeningen in dit boek om je gevoeligheid op een speelse manier beter te leren kennen en om je vaardigheden op dit gebied te vergroten, zodat je meer voldoening en plezier uit je leven kunt halen. Zodat jouw prachtige gevoeligheid tot bloei kan komen.

Het boek begint met algemene en specifieke, wetenschappelijk verantwoorde informatie over gevoelig zijn, over leren, over emoties als boosheid, verdriet, plezier en angst. Daarna gaat het over liefde, seks, relaties, ontspanning en slapen. Om nog beter te kunnen ingaan op onbewuste gevoelens en fenomenen, maken we in het vervolg van het boek gebruik van het model van de aura en de chakra’s. Daarbij is het niet belangrijk of aura’s of chakra’s echt bestaan, we gebruiken ze als praktisch model om beter te leren omgaan met onze gevoeligheden. Dat brengt ons meteen ook bij de oefeningen, die misschien wel de kern van dit boek vormen. Aan de hand van deze beproefde en bijzondere oefeningen kun je meteen zelf aan de slag en ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 12,00

afwijkende voorkant

Levertijd: 1-2 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 18,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht