Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Het boek van toeval en toeverlaat - Ingrid Winterbach

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Cossee
 • ISBN:
  9789059362253
 • Bindwijze:
  Hardcover
 • Aantal Pagina's:
  350
 • Rubriek:
  Romantische fictie

Het boek van toeval en toeverlaat

Ingrid Winterbach

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardcover  Tweedehands vanaf € 12,50.

Omschrijving

'Het boek van toeval en toeverlaat' verhaalt over de Zuid-Afrikaanse Helena Verbloem, de nieuwe assistente van Theo Verwey, die bezig is om een woordenboek samen te stellen van verdwenen en in onbruik geraakte Afrikaanse woorden. Het project is ondergebracht in het natuurhistorisch museum in Durban, waar Helena en Theo iedere morgen in de theekamer een schilderachtig gezelschap tegenkomen. De taal lijkt een graadmeter voor alles te zijn: het beladen verleden, de strijd om de toekomst, de onderlinge relaties en de identiteit. Het project zal echter niet voltooid worden. Want Theo wordt door Helena dood gevonden in zijn kamer. Er wordt ingebroken in Helena’s tuinappartement. Haar dierbare en bijzondere collectie schelpen wordt gestolen. De politie komt niet erg ver met het onderzoek. Helena neemt zelf het initiatief Hoe meer Helena zich verdiept in het leven en de gedragingen van de andere medewerkers van het museum, specialisten ieder op hun gebied, des te duidelijker wordt dat iedereen daar een verborgen agenda heeft. Wat speelt zich hier af?

Ingrid Winterbach (Johannesburg 1948) is beeldend kunstenaar en schrijver. Voor Het boek van toeval en toeverlaat kreeg zij de drie belangrijkste literaire prijzen in Zuid-Afrika: de
M-Net Boekprys, de W.A. Hofmeyerprys en de Universiteit van Johannesburgprys vir Skeppende Skryfwerk. Eerder verscheen bij Cossee haar veelgeprezen roman Niggie.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht