Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Het echte Turkije - Dirk Vermeiren

Specificaties

Het echte Turkije

dagtrips vanuit de bekendste badplaatsen naar het binnenland

Dirk Vermeiren

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Vanaf € 6,90.

Omschrijving

Inclusief kortingbon
HERTZ
autoverhuur
HET ECHTE TURKIJE
Ayvalik, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kemer, Antalya... Aan de Egeïsche en do Middellandse Zee liggen Turkijes populaire vakantiebestemmingen Dit boek brengt de reiziger voorbij het massatoe-risme. Even landinwaarts ligl een ander Turkije!
Vierentwintig autotrips leiden je langs de dorpen achter de Turkse kustlijn. 's Avonds keer je terug naar waar je 's ochtends vertrok Zee en strand liggen om de hoek. maar je komt terecht in indrukwek-kend natuurschoon en ontdekt eeuwenoud patrimonium. En dan is er nog de ontwapenende hartelijkheid van de dorpsbewoners, voor wie geen moeite te veel lijkt om je te verwelkomen. Dat is het echte Turkije!
Het echte Turkije is een toeristische gids met oog voor het authentieke. levende Turkije Anekdotes en couleur locale zijn gekaderd in de geschiedenis en cultuur van het land: de gebruiken en tradities. de gastvrijheid en levenswijsheid. de islam, de recente politiek... Met dit boek onder de arm zie je niet enkel het echte Turkije. je voelt het ook Met een selectie van logeeradressen. Goede reis!
Dirk Vermeiren werkt in Istanbul als Turkije correspondent voor Vlaamse en Nederlandse media en als producer voor internationale media

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als VoordeelboekWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 5-8 werkdagen
€ 6,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht