Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
het huis Trump, het Huis Poetin - Craig Unger

Specificaties

het huis Trump, het Huis Poetin

Hoe na jarenlange infiltratie een Russische pion president van Amerika werd

Craig Unger

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 12,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Het explosieve verhaal hoe Poetin het Witte Huis onder controle kreeg

De vermeende banden tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Russische president Vladimir Poetin zijn actueler dan ooit. Rusland zou onder andere een rol hebben gespeeld in de Amerikaanse verkiezingen, maar zowel Poetin als Trump ontkennen.

Journalist Craig Unger confronteert de lezer met het grootste politieke schandaal van deze moderne tijd. Op weergaloze wijze laat hij ons kennismaken met de daadwerkelijke feiten: de langdurige band tussen Trump en Rusland. Unger onthult hoe Trump het doelwit werd van Poetins missie de westerse democratie te ondermijnen en de Amerikaanse geopolitieke hegemonie aan het wankelen te krijgen. Een missie die al lang voor Trumps aantreden als president in gang werd gezet. 

Gebaseerd op uitvoerig onderzoek, exclusieve bronnen, anonieme tips, gelekte informatie en nooit eerder getoonde documenten, is Unger de eerste journalist die Trumps lang verstrengelde geschiedenis met Poetin en de Russische maffia tot op het bot ontleed. 

Het huis van Trump, het huis van Poetin leest als een angstaanjagende thriller, waarbij intriges, drama en schimmige deals aan de orde van de dag zijn. 

Craig Unger is een Amerikaanse journalist en bestsellerauteur. Hij werkte o.a. voor The New York Observer, was hoofdredacteur van Boston Magazine en schreef voor The New Yorker, Esquire en Vanity Fair over George H.W. Bush en George W. Bush. Zijn boek De familie Bush en het huis Saud werd een wereldwijde bestseller. Unger is een veelgevraagde gast bij CNN en ABC Radio Network. Met Het Huis Trump, het Huis Poetin brengt hij het eerste volledige en uitvoerig onderzochte verhaal van de band tussen Donald Trump en Vladimir Poetin en de Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2017. 

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 14,00
Centraal Magazijn
Redelijk
?
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1
€ 12,50

Leessporen, rug wat schuin.

Vestigingen in België

Leuven
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 14,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht