Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Het penseel van de liefde - Bo Coolsaet, Laurens de Keyser, Gerda Dendooven

Specificaties

Het penseel van de liefde

leven en werk van de penis

Bo Coolsaet, Laurens de Keyser, Gerda Dendooven

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 7,00.

Omschrijving

MANNEN DRAGEN HEM IN ALLE TOONAARDEN: van trots tot bangelijk, van gezond tot ziek, van klein tot groot, van netjes tot onzindelijk. In de meeste talen bestaat er een schier eindeloze reeks namen voor, van nuchter tot amicaal, van grappig tot ordinair.

In 'Het penseel van de liefde' belicht prof dr. Bo Coolsaet leven en werk van de penis. Van zijn futiele leven in de moederschoot, over de puberteit, tot de volwassenheid en ouderdom. Je leert hoe de penis functioneert en hoe hij faalt en wat een man en zijn partner daar zelf bij kunnen doen en bedenken. Maar ook waar de hulp van een arts of therapeut nuttig of nodig is. Orgasme, masturbatie, liefdeselixirs, sterilisatie, besnijdenis, kanker, impotentie, voortijdige zaadlozing - kortom: de penis en zijn in omgeving, in hun glorie en onhebbelijkheden.

Maar dit boek biedt de lezer (man of vrouw) niet alleen technische en medische voorlichting. Want samen met zijn penis is ook de man zelf te gast. Wat drijft hem van verliefdheid tot bevrediging? Wat is er van de vrouw in de man en waarin verschillen ze van elkaar? Hoe organiseren we ons samenzijn en ons geluk?

'Het penseel van de liefde' is geschreven in gesprekken, brieven en wandelingen, soms zelfs een telefoontje op fax, waarbij uroloog-androloog Bo Coolsaet zich vragen liet stellen door journalist Laurens de Keyzer.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Amsterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,00

Rug verkleurd, verder goed exemplaar

Levertijd: 1-2 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht