Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Het Washingtondecreet - Jussi Adler-Olsen
Het Washingtondecreet - Jussi Adler-Olsen

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Prometheus
 • ISBN:
  9789044618198
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  13,7 x 21,3 x 5,5 cm
 • Gewicht:
  831 gram
 • Aantal Pagina's:
  448
 • Jaar:
  2012

Het Washingtondecreet

Jussi Adler-Olsen

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 8,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Vlak voor zijn internationale doorbraak met de Serie Q, de succesvolste misdaadserie van de laatste jaren, publiceerde Jussi Adler-Olsen "Het Washingtondecreet", een thriller die zich afspeelt rond de Amerikaanse verkiezingen.

Bij een brute moordaanslag op de avond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen komt de vrouw van de Democratische kandidaat en uiteindelijke winnaar Bruce Jansen om het leven. De verbitterde nieuwe president vaardigt onmiddellijk een decreet uit om de rust en orde in de Verenigde Staten te herstellen. Doggie Rogers, medewerkster van Jansen, is getuige van de maatschappelijke woede die ontstaat als de Amerikanen beseffen wat er aan de hand is: de grenzen worden gesloten, de avondklok wordt ingevoerd, en het land staat binnen de kortste keren op de rand van een burgeroorlog. Bovendien wordt Doggies vader ter dood veroordeeld, omdat iedereen hem ziet als de moordenaar van de presidentsvrouw.

Doggie voelt zich machteloos, maar besluit toch om zich met een kleine groep geestverwanten in te zetten voor de democratie, en om het complot te ontsluieren waaraan de Amerikaanse samenleving is blootgesteld.

Jussi Adler-Olsen is de ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De vier delen van zijn Serie Q bereikten in Nederland al meer dan een half miljoen lezers.

‘Adler-Olsen heeft veel succes met zijn recente thrillers, die in een heleboel landen zijn verschenen, en Het Washingtondecreet is ook onmiskenbaar een bestseller gebleken.’ - weekendavisen

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Mechelen
Redelijk
?
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
2
€ 8,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht