Doorgaan naar inhoud

Hoteldebotel in een hotel [e-Book]

Hoteldebotel in een hotel - Eugenius Quak
e-Book
Nieuw vanaf 6,95

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
6,95
Download direct dit e-book

Omschrijving

Voormalig privédetective op de vlucht voor justitie

50.000 VOOR GOUDEN TIP

Het enfant terrible van de misdaadliteratuur is terug. En hoe! Eugenius Quak ontsnapt uit de gevangenis en duikt onder in strandhotel De Rode Haring, dat zich specialiseert in oude, hulpbehoevende mensen. Buiten maakt de politie jacht op hem, binnen jaagt een van de oudjes een andere gast de dood in, en dan komt de politie binnen. Oud-detective Quak ziet maar één manier om arrestatie te vermijden: hij moet op geniale wijze de moord oplossen, en snel ook, vóór hij wordt herkend!

Mijn naam is Eugenius M. Quak, tot voor kort woonachtig in de bak. Ik werd daarin opgedoekt nadat ik als privédetective op geniale wijze mijn eerste zaak wist op te lossen. Ik stond aan het hoofd van het gerenommeerde EQPD, met vele speurneuzen op de loonlijst. Niet dat ik hen ooit onder ogen kreeg. Dat maakte ook niet uit, zolang ik ze bij mijn cliënt als kostenpost in rekening kon brengen. En dat was, als ik het me goed herinner, de reden waarom ik tussen vier muren terechtkwam. Maar dat is altijd nog beter dan dat ik tussen zes plankjes was geëindigd, zoals mijn cliënt had gewild.

Reacties van de media op dit boek:

“Voor de liefhebbers van dit genre, maar ook voor anderen een spannend, amusant en onderhoudend boek.” – De Nederlandse bibliotheekdienst Biblion. Volledige bespreking is te vinden in Nederlandse bibliotheekcatalogi

“Ik heb genoten van deze bijzondere detective. Het is anders dan alle andere detectives! Hoteldebotel in een hotel is eigenzinnig, origineel en hilarisch.” – Veronique Janssen van Veronique’s Boekenhoekje (blog)

“Zoals de titel, naam van de schrijver en uitgeverij al doen vermoeden: Hoteldebotel in een hotel is humor. (...) de vette pret à la Louis de Funès of Het Theater van de Lach. Daar moet je van houden. Is dat het geval, dan moet u dit boekje vooral aanschaffen en het, uzelf op de dijen kletsend, zo langzaam mogelijk uitlezen om maximaal te genieten.” – Detective en Thrillergids 2021

“Pell-Mell in a Hotel ends as ambitiously as its predecessor with a solution as provocative, and potentially controversial, as the detective who solved it, but everything fitted and worked. The clueing, red herrings, false-solutions, atypical detective work and fourth-wall breaking challenges all did their part in making this strange, pulp-style homage to Agatha Christie and Ellery Queen a success. I don't know if a third novel is planned, but, if the ending here is anything to go by, it's going to be bonkers.” – Beneath the Stains of Time (blog).

“Ik durf met grote stelligheid te beweren dat dit boek, ‘Hoteldebotel in het hotel, door de manier van schrijven en hoe het in elkaar gezet is, echt enig en uniek in zijn soort is, tenminste, op deel 1 ‘Gruwelijk is het huwelijk’ na dan. Boordevol humor en sarcasme, maar met een heel serieuze ondertoon er in en subliem einde wat je zeker nooit geraden zou hebben. Ik heb me echt kostelijk vermaakt.” ***** – De Oude BLZ (blog).


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    E-Pulp Publishers
  • ISBN:
    9789492715562
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    256
  • Druk:
    1e
  • Publicatiedatum:
    April 2021


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.