Doorgaan naar inhoud

Ik ben hier nu

het creatieve mindfulness werkboek

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Ga stress tegen met het spirituele zusje van Wreck this journal

Ik ben hier nu is een geïllustreerde gids die je mindfulness bijbrengt door middel van creatieve opdrachten en verrassende uitdagingen. Met dit boek ga je stress tegen en creëer je nieuwsgierigheid! Je vindt in Ik ben hier nu handige tips en tools die je helpen meer aandacht te schenken aan het alledaagse en je leert dit op een creatieve manier vast te leggen.

 

Opdrachten

De opdrachten doen denken aan Wreck this journal van Keri Smith en variëren van een beetje maf tot serieuze oefeningen die leiden tot zelfanalyses. Door de opdrachten uit te voeren kun je iedere dag een mindful moment vinden. Een aantal voorbeelden van leuke en inspirerende opdrachten:

  • Plant een zaadje
  • Geef je lievelingscitaat
  • Relax
  • Dwaal doelloos rond
  • Doe de kauwgummeditatie

Mediteren is een van de manieren waarop je stress tegen kunt gaan. In deze gids vind je diverse meditatiesuggesties waarmee je helemaal mindful wordt en tot rust komt!

 

Over de auteur

The Mindfulness Project is opgericht door de auteurs, Alexandra Frey en Autumn Totton. Deze organisatie maakt zich sterk voor een laagdrempelige mindfulness in Londen en het verspreiden van een mindful leefstijl. Daarnaast geven ze seminars en online-cursussen. Lees meer op de Engelse website van The Mindfulness Project.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.