Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Ik doe wat ik wil - Astrid van der Star

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Lecturium B.V.
 • ISBN:
  9789048436934
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  14,5 x 20,5 x 1,1 cm
 • Gewicht:
  167 gram
 • Aantal Pagina's:
  112
 • Genre:
  Waargebeurd

Ik doe wat ik wil

Astrid van der Star

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Deze biografie begint in 2013 en gaat terug tot 1947. Het verhaal geeft een inkijk in het leven van Wil, een unieke bijzondere vrouw. Ze is opgegroeid in de volksbuurt Crooswijk in het naoorlogse Rotterdam. Wil leerde er behalve spelen en ravotten, ook vechten en vooral voetballen. Geen meisjesachtige hobby's en niemand in die tijd kon vermoeden dat Wil, een lange dunne spriet, ooit zou uitgroeien tot een prachtige vrouw met een nogal eigenzinnig karakter en een aparte levensvisie. Het motto van Wil was: 'Mijn naam is Wil, en ik doe wat ik wil.'

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht