Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
In de ban van mijn vader - Sandro Veronesi

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Prometheus, Uitgeverij
 • ISBN:
  9789044612455
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  256
 • Rubriek:
  Romantische fictie
 • Jaar:
  2009

In de ban van mijn vader

Sandro Veronesi

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

De succesvolle kinderboekenschrijver Gianni Orzan wordt benaderd door een hem onbekende taxichauffeur die beweert dat Orzans onlangs gestorven vader een Russische kgb-spion was. Orzans wereldbeeld begint te wankelen; ook de rust die hij in zijn huwelijk heeft nagestreefd blijkt een illusie.

In de ban van mijn vader is een grootse vertelling vol spectaculaire verrassingen, thrillerelementen en komische wendingen. Het is een roman over de verwording van het menselijke zelfbeeld. Als geen ander weet Sandro Veronesi de lezer op het verkeerde been te zetten.

'In de ban van mijn vader is briljant geconstrueerd, het verhaal zit vol sluw verborgen anticipaties en geraffineerd aangebrachte schakels. (...) Veronesi werkt toe naar een weergaloze climax die de lezer naar adem doet happen.' - NRC Handelsblad

'Af en toe verschijnt er modern proza in ItaliÙ dat waarlijk verrast. Dat van Sandro Veronesi bijvoorbeeld, in zijn grandioze monoloog In de ban van mijn vader.' - Geerten Meijsing, Vrij Nederland

Over de auteur
Sandro Veronesi (Florence, 1959) woont en werkt in Rome. Hij schrijft voor de Corriere della Sera en publiceerde drie romans. Zijn grote doorbraak was In de ban van mijn vader (2001), dat in elf talen werd vertaald en waarvan in Nederland inmiddels meer dan 30.000 exemplaren zijn verkocht. Hij won met zijn werk de prestigieuze Premio Viareggio L. Repaci en de Premio Campiello. In 2006 verscheen van zijn hand het eveneens succesvolle Kalme chaos, dat in 2008 werd opgevolgd door Troje brandt.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht