Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Informatiemanagement - Roel Grit

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Noordhoff Uitgevers B.V.
 • ISBN:
  9789001868819
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  17,2 x 24,1 x 1,4 cm
 • Gewicht:
  550 gram
 • Genre:
  Management & Economie
 • Publicatiedatum:
  apr 2016

Informatiemanagement

Roel Grit

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 49,95.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Informatiemanagement biedt je een breed overzicht van het vakgebied ICT en informatiemanagement. Het maakt je bekend met veelgebruikt jargon en reikt je ook praktische hulpmiddelen aan om 'klussen' op ICT-gebied aan te pakken.

Waarom kiezen voor Informatiemanagement?

*maakt je bekend met veelgebruikt jargon;
*reikt je praktische instrumenten aan om ICT-projecten aan te pakken;
*handige ondersteunende website met extra studie- en oefenmateriaal.

Informatiemanagement bestaat uit twee delen. Het eerste deel behandelt de basiskennis waar je minimaal over moet beschikken om mee te kunnen denken of beslissen over automatisering en informatievoorziening. Erg nuttig wanneer je na je managementopleiding gaat samenwerken met automatiseerders. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: organisaties en informatie, hardware en systeemsoftware, informatiesystemen, netwerken en internet, opslag en gebruik van gegevens, en werken in de automatisering. Het tweede deel van het boek reikt je een aantal instrumenten aan om ICT-projecten aan te pakken. Je krijgt onder andere een leidraad voor het opstellen van een informatieplan, het uitvoeren van een informatievooronderzoek en het maken van een invoeringsplan voor nieuwe software. Ook doe je kennis op over onderwerpen als SQL en procedures in de automatisering.

Deze vijfde editie van Informatiemanagement is volledig geactualiseerd en gaat uit van de laatste ICT-ontwikkelingen. Verder is de structuur van het boek verbeterd en is het aantal vragen per hoofdstuk uitgebreid. Het boek is heel studentvriendelijk en bevat allerlei handige elementen die je helpen bij het studeren. Deze editie is full color gedrukt en daardoor visueel zeer aantrekkelijk. Informatiemanagement is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.informatiemanagement.noordhoff.nl vind je oefentoetsen met feedback en studieadvies, checklists voor een informatieplan, functioneel ontwerp en pakketselectie en extra cases. Zo kun je je nog beter voorbereiden op je tentamens!

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 49,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht