Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Is er nog gevoel? - Mark Ouwerkerk

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Mark Ouwerkerk Publicaties
 • ISBN:
  9789462662506
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  20,0 x 28,0 x 1,6 cm
 • Gewicht:
  653 gram
 • Aantal Pagina's:
  250
 • Publicatiedatum:
  apr 2017

Is er nog gevoel?

Relatietherapie voor aan de keukentafel

Mark Ouwerkerk

Beoordeel dit boek ook!
Paperback   Nieuw vanaf € 24,95.

Omschrijving

Waarom doen jullie soms zo onaardig tegen elkaar? Hoe kan het toch dat je wel goed kunt praten met anderen, terwijl je je partner niet lijkt te bereiken? Is het eigenlijk wel mogelijk om een relatie op een positieve manier te veranderen? Hoe kun je samen het beste omgaan met problemen in je gezin, met vrienden of met je familie? Waarom is het geven van meer aandacht soms niet meer voldoende om het weer leuk te hebben?

De relatie met je partner kan heel fijn zijn. Wanneer je echter problemen krijgt, wordt het vaak complex. Vaak ligt dit aan de manier waarop je met elkaar communiceert. De één kan bijvoorbeeld zijn gevoelens niet goed verwoorden, terwijl een ander weer moeite heeft met goed luisteren.

In Is er nog gevoel? beschrijft relatiecoach Mark Ouwerkerk de werking van een goed functionerende relatie. Hierbij wordt dieper ingegaan op de rol van de individuele partners. Je hebt immers allemaal je eigen kwaliteiten, maar zeker ook valkuilen. Ook oorzaken van veel voorkomende relatieproblemen worden in dit boek inzichtelijk gemaakt. Dit stelt je in staat om deze op een goede manier op te lossen. Om je nog een extra zetje de goede kant op te geven, is het boek voorzien van oefeningen. Hiermee kun je samen maar ook individueel werken aan de relatie. Door stapsgewijs relatieproblemen aan te pakken en de communicatie te verbeteren, krijgt jullie relatie de kans die deze verdient!

Is er nog gevoel? is niet alleen een interessant boek voor partners met relatieproblemen. Ook wanneer je gewoonweg iets meer over relaties of jouw rol als partner zou willen weten is het nuttig. Daarnaast is het ook een informatief boek voor hulpverleners die te maken krijgen met relatieproblemen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 24,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beoordeling

4,78 van 5 sterren

Gebaseerd op 9 beoordelingen.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht