Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Jamie in 30 minuten - Jamie Oliver

Specificaties

Jamie in 30 minuten

5 DVD's

Jamie Oliver

Beoordeel dit boek als eerste!
Luisterboek (CD)  Tweedehands vanaf € 7,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Jamie in 30 minuten is een unieke serie waarin Jamie Oliver ons laat kennismaken met een revolutionaire manier van koken. De altijd beweeglijke en druk pratende chef laat zien hoe je een complete maaltijd maakt in de tijd die je normaal nodig hebt voor één gang. Het is niet te geloven wat er allemaal kan in maar 30 minuten!

Het mooie is dat er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De tijdwinst zit ‘m in een goede organisatie, een snelle manier van werken en slimme trucjes om de meest overheerlijke gerechten in een mum van tijd op tafel te toveren. De maaltijden zijn zorgvuldig voorbereid, dus we komen in elke afl evering direct ter zake: lekker koken op hoge snelheid. Jamie heeft complete menu’s samengesteld, waarvan de gangen perfect bij elkaar passen. Het wordt allemaal gepresenteerd op een heel toegankelijke manier. Zijn handelsmerk. Deze manier van koken is erop gericht elke minuut optimaal te benutten, plezier te hebben en je keuken eindelijk weer eens echt goed te gebruiken. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, vind je het niet alleen geweldig maar wil je ook nooit meer anders. Schitterende close-ups van de
prachtige maaltijden maken deze serie tot een visuele traktatie voor de kijker - en een bron van nieuwe inspiratie voor iedereen die van koken houdt.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Amsterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht