Doorgaan naar inhoud

Katten natuurlijk genezen

voorkomen en genezen van kattenziekten : eerste hulp bij vergiftigingen, (brand)wonden, infecties, stuipen, niesziekte, etc. : tips voor het toedienen van medicijnen en voor de bevalling

Katten natuurlijk genezen - Sonja Jager
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze huisdieren doen we steeds vaker een beroep op alternatieve geneeskundige behandelingen. Dat de natuurgeneeskunde vaak zeer goede resultaten geeft, en dat zonder bijverschijnselen, is inmiddels vaak genoeg gebleken.
Katten natuurlijk genezen is een overzicht van de mogelijkheden van diverse alternatieve geneesmethode bij de aandoeningen die katten kunnen oplopen. Het is echter vooral een boek dat wil helpen voorkomen dat uw huisgenoot ziek wordt. Het doet dat o.a. door duidelijk te beschrijven op welke wijze u ziekten tijdig kunt onderkennen.
Katten natuurlijk genezen beperkt zich tot een vermelding van de meest opvallende symptomen van de afzonderlijke klachten, letsels of verwondingen en geeft vervolgens een of meer mogelijkheden waarop u uw dier kunt helpen - bijvoorbeeld bij aandoeningen van ogen, oren, lever, maag, luchtwegen, voortplantingsorganen, urinewegen, huid, bij letsels als gevolg van uitwendige factoren en verder bij krolsheid, zwangerschap, bevalling, weeen, etc.
Tenslotte worden nog enkele dieetadviezen gegeven voor het geval uw kat last heeft van maag en darmen of van huidziekten.
Sonja Jager is homeopathisch dierenarts en tevens docente in de biologische diergeneeskunde in haar opleidingscentrum voor toegepaste natuurgeneeskunde in Stuttgart. Zij schreef eveneens Honden natuurlijk genezen.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Milinda Uitgevers B.V.
  • ISBN:
    9789060305850
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Aantal Pagina's:
    124
  • Druk:
    1
  • Jaar:
    1998
  • Illustraties:
    B. Braun-Dahler
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.