Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Boeken verkopen aan De Slegte

Vanwege de huidige omstandigheden stellen wij het inkopen van boeken tijdelijk uit. Tot 7 april kopen we geen boeken in. Vragen over inkoop en foto’s van uw boeken kunt u altijd mailen naar de desbetreffende filialen.

...

Na 6 april verloopt de inkoop zoals gebruikelijk:

Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Soms ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Hoe werkt boeken verkopen aan De Slegte nu precies? Heel simpel:

1. Langskomen
Iedere De Slegte winkel heeft een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. U bent van harte welkom op de volgende inkooptijden.

 • ANTWERPEN
  Maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur. Geen inkoop op koopzondag
 • GENT
  Elke dag tussen 10:00 en 17:30 uur. Geen inkoop op koopzondag
 • LEUVEN
  Dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur. Geen inkoop op koopzondag
 • MECHELEN
  Op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 10:00 en 17:30 uur. Geen inkoop op koopzondag
 • AMSTERDAM
  Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur
 • ROTTERDAM
  Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur
 • LEIDEN
  Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur

Heeft u van te voren vragen over de inkoop? Neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende winkel. Kijk voor de adressen en telefoonnummers bij onze winkels.

2. Bibliotheken en collecties
Als u grote partijen of bijzondere boeken aan Boekhandel De Slegte wilt verkopen, kan een van onze inkopers ook bij u langskomen. U kunt dan contact opnemen met een van onze winkels, mailen naar onze inkoop (inkoop@deslegte.com), of bellen met +31 (0)85 8902127.

3. Verkoop winkel
Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welk bedrag ze ervoor kunnen bieden. Boek voor boek wordt dat bepaald. Denkt u er wel aan een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen? En u dient 18 jaar of ouder zijn. Bij verkoop van literatuur, romans, thrillers en kinderboeken is alleen belangstelling voor populaire recente, of juist bijzondere oudere titels. Neem eerst contact met ons op als u boeken wilt verkopen. E-mail foto's van uw boeken zodat we vooraf kunnen bepalen of we geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Daarmee kunt u een teleurstelling en een lange rit voorkomen.