Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Wilt u uw e-Book met Adobe DRM op uw e-reader zetten?

Er zijn verschillende soorten e-readers op de markt van diverse merken. Raadpleeg daarom altijd eerst even de handleiding van uw eigen e-reader om te achterhalen hoe het installeren van e-Books precies werkt. Over het algemeen werkt het zo:

1. Adobe Digital Editions
Bij e-Books met Adobe DRM-beveiliging heeft u een Adobe ID en de software van Adobe Digital Editions nodig. Maak daarom eerst een Adobe ID aan en download de software van Adobe Digital Editions, voordat u een e-Book probeert te downloaden! Anders wordt het e-Book geregistreerd onder een ‘anoniem’ account en kunt u het e-Book niet meer kopiëren naar uw e-reader.

2. Koppel uw e-reader en computer aan uw Adobe ID
Bij het aanmaken van uw Adobe ID wordt u gevraagd om uw computer en e-reader(s) te koppelen aan uw Adobe account. U kunt maximaal zes devices registeren met uw gebruikersnaam. Dit betekent dat u uw e-Books alleen op de geregistreerde devices kunt lezen.

3. e-Book downloaden op uw computer
Open nu op uw computer onze e-mail met de downloadlink naar uw e-Book. Download het .acsm bestand. Het e-Book wordt nu automatisch gekoppeld aan uw Adobe ID en verschijnt op uw boekenplank in het programma Adobe Digital Editions.

4. e-Book op uw e-reader zetten
Sluit de aan uw Adobe ID gekoppelde e-reader aan op uw computer via de bijgeleverde usb-kabel. Uw e-reader wordt nu zichtbaar in het programma Adobe Digital Editions. Sleep uw e-Book nu van de boekenplank naar de e-reader.

U kunt beginnen met lezen. Veel leesplezier!