Doorgaan naar inhoud

Kom gerust een kopje suiker lenen

Kom gerust een kopje suiker lenen - Loesje
Pocket
Tweedehands vanaf 6,00

Koop Tweedehands

Amsterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
6,00
Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
6,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Heb jij je droomhuis al gevonden? Loesje niet, dus is ze ernaar op zoek. Maar je kent het vast; een nieuwe woning zoeken is een heel avontuur. Hoe ga je het inrichten, om even later de boel weer helemaal om te gooien? Hoe maak je het tot dat paleisje waar je fijn thuiskomt?



Loesje denkt na over waar ze wil wonen. O ja, en kan ze het betalen? Een betaalbaar huis huren is vrijwel onmogelijk zonder jaren wachttijd. Koophuizen genoeg, maar ja, crisis. Een studentenkamer vind je nog weleens in een container. De woningmarkt zit op slot en de sleutel is zoek. Die ligt ergens onder de hypotheekrenteaftrek.



Wonen heeft een enorme impact op je leven. Het gaat over je eigen plekje. Samen met je geliefde, familie, hond, kat, of alleen. En houd je de buurt een beetje te vriend? Staan er dunne muren en dikke heggen of doe je aan burenhulp en barbecues?



Een aanstekelijk boekje voor iedereen. Of je nou net verhuisd bent of al vijftig jaar op dezelfde plek woont. Of je eigen plekje een studentenkamer, villa, rijtjeshuis, loft, verzorgingshuis, kasteel of kartonnen doos is.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.