Doorgaan naar inhoud

Kwartetten met vogels - Vier de vogels!

Kwartetten met vogels - Vier de vogels! - Monica Wesseling
Onbekend
Nieuw vanaf 17,50

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
17,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Vier de vogels! – 2 leuke en leerzame kwartetspellen over tuin- en roofvogels voor jong en oud van Monica Wesseling. Met informatieboekje met interessante vogelfeitjes.

Kwartetten kennen en kunnen we allemaal, maar met deze speciale uitgave zul je luider van plezier kraaien dan ooit tevoren. Iedere speler verzamelt sets van vier kaarten per vogel, met elk een eigen categorie: voedsel, leefgebied, voortplanting en eigenaardigheden. Leer aan de hand van de kaarten en het bijgevoegde informatieboekje de leukste vogelfeitjes van Monica Wesseling en geef je ogen de kost met de prachtige illustraties. Het spel bestaat uit twee kwartetspellen: roofvogels en tuinvogels, met in totaal 18 kwartetten. Gebruik ze allemaal, of mix en match voor de vogelvariatie. Een verrassend leerzaam spel voor jong en oud!

Monica Wesseling is een autoriteit op het gebied van natuurjournalistiek en schrijft voor Trouw, Vogels, Puur natuur van Natuurmonumenten en voor Roots. Ze maakte het Vogel ’t uit-spel en schreef diverse succesvolle boeken zoals Waarom krijgt een specht geen koppijn?