Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Lance en de rest - R. Kool

Specificaties

 • Auteur:
 • ISBN:
  9789045300474
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  190
 • Rubriek:
 • Druk:
  1e
 • Jaar:
  2004

Lance en de rest

tourverhalen uit het nieuwe millennium

R. Kool

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 5,00.

Omschrijving

In Lance en de rest blikt Raymond Kool terug op de Tour de France-edities van de afgelopen jaren. Doordat hij de meest memorabele etappes nog eens de revue laat passeren, ontstaat een fascinerend beeld van de hedendaagse Tour de France.

Zo schaart Lance Armstrong zich na vijf eindzeges bij de allergrootsten en ‘ontgroenen’ Australiërs in een adembenemende strijd Erik Zabel. Voormalig sprinter Laurent Jalabert ontpopt zich tot bergkoning en dopingzondaar Richard Virenque knokt zich terug naar grote hoogte. Erik Dekker verbaast iedereen met drie dagzeges in één jaar en Michael Boogerd maakt zijn jongensdroom werkelijkheid door te winnen op La Plagne.

Het Tourgekke Duitsland wordt beloond met de wederopstanding van Jan Ullrich, terwijl aanvaller Ludo Dierckxens en de gele trui van Marc Wauters wielerminnend België nog enigszins op de been houden. Bovendien sprint Alessandro Petacchi ‘Mooie’ Mario Cipollini naar het verleden, blijven de Touraspiraties van Joseba Beloki letterlijk aan het asfalt kleven, rijdt Carlos Sastre met een babyspeen over de meet en voert Marco Pantani in de Alpen zijn laatste kunstje op.

Lance en de rest is onontbeerlijk voor de ware wielerliefhebber en is de perfecte uitrusting voor de komende Tour de France!

Raymond Kool is journalist. Al enkele jaren schrijft hij tijdens de Tour de France dagelijks verhalen. Net als wielergrootheden Peter Post en Eddy Merckx vindt hij dat er geen betere manier is om de koers te volgen dan thuis voor de buis.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 5,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht