Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
De Liefde - Gordon
De Liefde - Gordon

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Reality Bites Publishing B.V.
 • ISBN:
  9789085109006
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  17,5 x 24,3 x 2,2 cm
 • Gewicht:
  812 gram
 • Aantal Pagina's:
  214

De Liefde

alles over de liefde, de zoektocht naargeluk en gids voor het gebroken hart

Gordon

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback  Tweedehands vanaf € 5,00.

Omschrijving

Gordon laat in dit boek een andere kant zien. Hier spreekt de man met de grote mond, maar met een klein hartje. De man die gekweld is geweest door vele mislukte relaties vertelt in een vaak ontroerend betoog over de liefde en geeft tips en adviezen aan mensen die in liefdesnood zitten. De teksten worden afgewisseld met oprechte songteksten en hartverwarmende gedichten.

Zoals in alles geeft Gordon zich ook in de liefde voor 100%. Een inspiratie voor iedereen wiens relatie met de handrem erop voorthobbelt. Laat je meeslepen in dit verhaal en voel de liefde waarmee dit boek geschreven is. Gordon schreef dit boek om anderen te helpen en te ondersteunen en geeft daarmee aan behalve een klein hartje, ook een heel groot hart te hebben. Want het is bedoeld voor iedereen die de mooiste en ontgoochelde aspecten van bestaande en verbroken relaties beleeft.

Cornelis Willem Gordon Heuckeroth, beter bekend als Gordon, werd in 1968 in Amsterdam geboren. In 1991 kreeg hij landelijke bekendheid met zijn muziek. Zijn carrière nam een andere wending toen hij tevens radio- en televisieprogrammas ging presenteren met veel humor en af en toe over de top. Daarnaast schreef hij jarenlang columns voor De Telegraaf en Privé in een directe en uitbundige stijl.

Gordon is geliefd en gehaat en geen enkele BNer kwam zo vaak in opspraak als hij. Met zijn vileine uitspraken en ongezouten mening is Gordon een begrip geworden. Een uniek mens die staat voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ook als columnist heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en zijn niets verhullende schrijfstijl wordt alom gewaardeerd.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 5,00
Leiden
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 5,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht