Doorgaan naar inhoud

Het grote zus handboek voor op je werk

alles wat iedere vrouw moet weten om carriere te maken

Het grote zus handboek voor op je werk - M. Difalco, J. Greenky Herz
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

HET GROTE ZUS HANDBOEK
VOOR OP JE WERK
Elke werkende vrouw heeft een grote zus nodig, een mentor, een vriendin die haar op weg helpt, die haar de ongeschreven regels leert die elke jonge zakenvrouw moet weten. Het Grote Zus Handboek voor op je werk biedt uitkomst.
Marcelle DiFalco en Jocelyn Greenky Herz beschrijven de rat race van het kantoorleven en delen stevige adviezen uit. Ze verwerpen algemeen geaccepteerde misvattingen - 'Als ik hard werk, zal iemand dat opmerken en me belonen'-en geven een spoedcursus in de navigatiegeheimen van het complexe labyrint van kantoorpolitiek, -cultuur en -conflicten.
DiFalco en Herz vonden met vallen en opstaan de weg naar de top. Door hun openhartigheid en wijsheid zijn ze de mentors die elke werkende vrouw nodig heeft, zodat iedere vrouw op ieder niveau en in ieder bedrijf haar leven en haar carri de baas kan worden.
'Een geweldig duo met fantastisch advies over hoe je hogerop komt' Publishers Weekly
'Dit boek is de ultieme mentor... Half therapeut en half handboek, het zou vereiste lectuur moeten zijn voor elke vrouw die hogerop wil komen' American Media
'Dit leuke, gebruiksvriendelijke en eigenzinnige boek geeft advies over hoe je een voet tussen de deur kunt krijgen en je je positie kunt behouden. Vol humoristische anekdotes en stevig advies' The New York Post
Marcelle DiFalco en Jocelyn Greenky Herz ontmoetten elkaar terwijl ze werkten bij Hachette Livres. Met ieder twintig jaar ervaring in redactie, reclame en marketing, hebben ze nu beiden hun adviesbureaus.
Herz woont in New York, DiFalco woont in Vermont.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.