Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Leiden

Leiden

Aanbieding: As Sweet as it Gets van Michaël Borremans

As Sweet as it Gets van Michaël Borremans is nu tijdelijk bij De Slegte verkrijgbaar van €58,00 voor €29,50! Een spectaculaire aanbieding. Zolang de voorraad strekt.Michaël Borremans (1963 in Geraardsbergen, België) is één van de meest besproken en succesvolle artiesten van zijn generatie. Onlangs werd bekend dat hij ook de duurste Belgische kunstenaar is. Zijn olieschilderij ‘Girl with duck’ is geveild voor 2,7 miljoen euro.

Tentoonstelling As Sweet as it Gets
De vervreemdende ruimten die Borremans in zijn schilderijen, tekeningen, sculpturen en films oproept, zijn gebaseerd op een geheimzinnig gevoel voor ontwrichting en voor vaak verwarrende schoonheid. Het is kunst die een breed publiek aanspreekt. Zijn tentoonstelling As Sweet as it Gets was dan ook een overdonderend en ongekend succes.

Meest complete overzicht van Borremans' oeuvre
Deze mooie aanbieding van De Slegte betreft de Nederlandstalige versie van de catalogus die bij de tentoonstelling hoort. Het is het meest complete overzicht van Borremans' oeuvre tot nu toe. Het bevat reproducties van bijna tweehonderd werken die in een periode van veertien jaar zijn ontstaan. Ook wordt de kunstenaar zelf geïnterviewd. Tot slot staan in de catalogus negenenvijftig uiterst individuele bijdragen van schrijvers, curatoren, cineasten en muzikanten, die telkens over specifieke werken van Borremans schrijven.

Deze catalogus is een musthave voor elke kunstliefhebber! Bestel daarom direct online As Sweet as it Gets van Michaël Borremans.