Doorgaan naar inhoud

Leugens en lattes [e-Book]

Leugens en lattes - Lauren Weisberger
e-Book
Nieuw vanaf 10,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
10,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

‘Emily uit De duivel draagt Prada krijgt de spin-off die ze verdient.’ Cosmopolitan

Emily Charlton is terug! Jaren nadat ze Runway en Miranda Priestly vaarwel zei, werkt ze als imagomanager voor de hotste sterren van Hollywood. Maar de volgende generatie ligt op de loer. Emily heeft een klapper nodig om relevant te blijven. Een klapper zoals topmodel Karolina Hartwell.

Karolina heeft het allemaal: een fantastische man, een prachtig kind, een succesvolle modellencarrière… en een strafblad. Als ze onterecht beschuldigd wordt van rijden onder invloed lijkt dat het einde van zowel haar carrière als haar huwelijk.

Emily ziet haar kans schoon. Samen met gezamenlijke vriendin en ex-topadvocate Miriam Kagan schiet ze Karolina te hulp. Onder het genot van ontelbaar veel skinny lattes zetten de drie vrouwen alles op alles om erachter te komen wie Karolina erin heeft geluisd en plannen ze de zoetste wraak die Manhattan ooit heeft gezien. En wie kan daar beter bij helpen dan de enige echte Miranda Priestly?


De pers over Leugens en lattes

‘Weisberger is terug met een uitstekend Prada-vervolg. Dit boek kan niet anders dan een groot succes worden.’ Library Journal

‘Lauren Weisberger heeft de scherpste en grappigste pen van allemaal: ik ben gek op haar.’ Jenny Colgan, auteur van Café Zon & Zee

‘Vlot, grappig en vol goede roddels. Een must-have.’ PopSugar


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Boekerij
  • ISBN:
    9789402306255
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    310
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Maart 2019