Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Leuker, losser, lichter-kaartjes - Saskia de Bruin

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  AnkhHermes, Uitgeverij
 • ISBN:
  9789077770566
 • Afmetingen:
  6,1 x 9,0 x 2,3 cm
 • Gewicht:
  100 gram
 • Rubriek:
 • Druk:
  1

Leuker, losser, lichter-kaartjes

Saskia de Bruin

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

`Wie wil dat nou niet, leuker, losser en lichter leven? Toch is dat lichte leven soms even ver te zoeken. Dan leven we zwaar en serieus en strak. Ik ken dat zelf maar al te goed. Op een dag schudde het leven me wakker. Mijn leven werd even zo zwaar dat ik dacht: zo kan het niet langer! Ik vertraagde, verstilde en verstond ineens mijn diepe behoefte aan lichtheid. Lichtheid hoort echt bij me, zo is mijn ware aard. De lichtheid zelve. Het leven lijkt soms het tegenovergestelde te vragen. Dan krijg je last van serieuzeritis het syndroom van strakheid en zwaartekwalen. Het leven wordt heus niet oppervlakkig als je licht leeft! In de rust, het zachte, het speelse en losse vind je juist de diepste inzichten. Bovendien is het leven zo veel leuker!
Saskia de Bruin

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht