Doorgaan naar inhoud

Beter zorgen voor jezelf

Beter zorgen voor jezelf - M. Buelens, A. Vermeiren
Paperback
Tweedehands vanaf 10,50

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
10,50
i
Leesvouwen in rug.
Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Hoeveel mensen zorgen niet voor anderen? Maar zorgen ze ook voldoende voor zichzelf? Of behoren ze tot de grote groep zelfverwaarlozers? Zelfzorg begint met zelfkennis. Waardeer jezelf. Stel van jezelf houden niet uit tot je slank bent, meer geld hebt, vloeiend Engels spreekt of gestopt bent met roken! We zijn allen architect van onze eigen toekomst.
Dit boek wil een uitnodiging en een gids zijn. Een uitnodiging even stil te staan bij je leven, en er de motivatie uit te halen om enkele dingen te verbeteren. Bij deze verbeteringen wil dit boek een gids zijn. Het biedt een heldere uiteenzetting van de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf.
MARC BUELENS doceert management aan de Universiteit Gent en de Vlerick Leuven Gent Management School. Hij schreef verscheidene veelgelezen boeken over mens en organisatie, waaronder Management en effectieve organisatie, Managementprofeten en Management Shock. ANN VERMEIREN is stressconsulente. Zij begeleidt mensen die een keerpunt in hun leven op bewuste wijze willen beleven. Beter zorgen voor jezelf is de voliedig herziene editie van het bijzonder succesvolle boek Zelfzorg.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.