Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Leuven

Leuven
Blauwe maandag - Nicci French

Specificaties

 • Auteur:
 • Serie:
 • Uitgever:
  Ambo/Anthos Uitgevers
 • ISBN:
  9789041414649
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  369
 • Genre:
  Literatuur
 • Jaar:
  2011

Blauwe maandag

Nicci French

Beoordeel dit boek ook!

Boek 1 uit de serie Frieda Klein.

Omschrijving

Frieda Klein is psychoanalytica. Ze leeft een strak georganiseerd leven, dat vooral gericht is op het helpen van anderen. Niet alleen haar patiënten, maar ook haar familie en vrienden kunnen altijd op haar rekenen. ’s Avonds trekt ze zich terug in haar huis, waar ze maar weinig mensen binnenlaat. De onrust in haar hoofd probeert ze te verdrijven met lange nachtelijke wandelingen door haar geliefde Londen.

Frieda is ervan overtuigd dat wat zich in het hoofd van haar patiënten afspeelt controleerbaar is. Maar als een van haar patiënten vertelt dat hij ervan droomt een kind te hebben, met rood haar en sproeten, en kort daarna een jongetje verdwijnt dat aan die omschrijving voldoet, wordt Frieda geconfronteerd met de onbeheersbare werkelijkheid die zij altijd angstvallig buiten de deur heeft weten te houden. Kan Frieda’s kennis van de menselijke geest de recherche helpen bij het opsporen en ontmaskeren van de dader? Wat is het verband met een ontvoeringszaak van tweeëntwintig jaar eerder? En zal het jongetje levend worden teruggevonden?

Nicci French weet te overtuigen met een intrigerend verhaal, verrassende plotwendingen, een heldere schrijfstijl en karaktervolle personages die je direct in je hart sluit. Dit is het eerste deel in de serie met Frieda Klein.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

3 van 5 sterren

Gebaseerd op 1 beoordeling.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht