Doorgaan naar inhoud

Train je geheugen

Train je geheugen - Dominic O'Brien, Jeroen de Keyser
Paperback
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In Train je geheugen introduceert zesvoudig wereldkampioen Memory Dominic O'Brien de lezer in de wereld van zijn fenomenale geheugencapaciteit. Dit boek biedt een uniek geïllustreerd overzicht van middelen om op een efficiënte manier de werking van het geheugen te verbeteren.
Toen Dominic O’Brien zich begon te oefenen in het onthouden van steeds langere reeksen willekeurige getallen, stelde hij vast dat hij zich plots vergeten ervaringen uit zijn kindertijd herinnerde. In dit boek toont hij aan dat ieder van ons de mogelijkheid heeft om zijn geheugen op vergelijkbare wijze aan te scherpen en uit te breiden.
Train je geheugen leert ons hoe we ons herinneringsvermogen kunnen ontwikkelen en hoe we geheugensteuntjes en technieken kunnen toepassen bij het uitvoeren van allerlei opdrachten, van het memoriseren van een toespraak, boodschappenlijstje of routebeschrijving tot het leren onthouden van namen en gezichten. Met dit boek in de hand leer je details te onthouden op je werk en vergeet je nooit meer iemands verjaardag. Onder begeleiding van deze geheugenmeester ontdek je bij jezelf vermogens waarvan je het bestaan nooit had vermoed. Train je geheugen nodigt je uit Dominic O’Brien te volgen op wat wel eens de meest memorabele tocht van je leven kan blijken...




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.