Doorgaan naar inhoud

Leven in liefde

terug naar de een bron van innerlijke kracht

Leven in liefde - Deepak Chopra
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
i
licht ouderdomsvlekjes op sneden
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Dimensie

Omschrijving

Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekend, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te vaak leren twijfelen aan ons vermogen om liefde te geven en te krijgen. Toch heeft elk mens, jong of oud, een groot talent voor liefde - zowel in lichamelijke als emotionele en spirituele zin.

In Leven in liefde legt arts Deepak Chopra uit hoe wij deze natuurlijke aanleg opnieuw kunnen ontdekken en ontwikkelen, en ons leven en onze relaties hiermee kunnen verdiepen en verrijken.

Chopra onderscheidt zeven stadia in de liefde - aantrekking, verliefdheid, verkering, intimiteit, overgave, hartstocht en extase - en laat zien hoe we met behulp van spirituele inzichten deze stadia succesvol kunnen doorlopen. Met pakkende voorbeelden uit zijn eigen leven en dat van zijn patiÙnten maakt hij inzichtelijk welke blokkades wij onbewust plaatsen tussen onszelf en ons aangeboren geluk.

En Chopra zou Chopra niet zijn als hij niet ook eenvoudige oefeningen en praktische handreikingen gaf om deze blokkades te overwinnen en onze innerlijke kracht te vernieuwen.

Over de auteur
Deepak Chopra (1946), door TIME Magazine uitgeroepen tot een van de grootste helden en iconen van de twintigste eeuw, is een geliefde schrijver en spreker over zingeving, spiritualiteit en wetenschap. Chopra werd geboren in India en woont en werkt in de Verenigde Staten. Hij werd wereldberoemd met boeken over filosofie, gezondheid en levenskunst, stuk voor stuk bestsellers. Zijn werk wordt in vijfendertig landen uitgebracht. Tot zijn volgers behoren onder meer Bill Clinton, Oprah Winfrey en Eckhart Tolle. Chopra wordt ook wel 'the poet-prophet of alternative medicine' genoemd.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.