Doorgaan naar inhoud

Leven met een leugen

Leven met een leugen - Wendy Brokers
Paperback
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een heerlijke roman vol liefde, vriendschap, geheimen, verdriet en humor

Sofie Wolters houdt haar halve leven al van Jelle Martens, een vriend van haar tweelingbroer Nate, die trouwe lezers al kennen uit Brokers’ roman Baguette met jam voor twee. Maar voor Jelle is Sofie nooit meer geweest dan het kleine zusje dat hij gewoon voor lief nam. In hun puberteit maakte een dramatische gebeurtenis een einde aan hun jeugd en onschuld. En toen ze daarna toch een keer met elkaar in bed belandden, liet Jelle vervolgens niets meer van zich horen.

Jaren later, als Sofie met een vriendin op skivakantie is in de Franse Alpen, blijkt Jelle een van de plaatselijke skileraren te zijn. Hij steekt zijn hernieuwde interesse in Sofie niet onder stoelen of banken en is niet van plan zich door haar te laten afpoeieren. Ze heeft het knap lastig met haar verwarrende gevoelens voor hem, en ook moet ze erkennen dat Jelle niet meer de hartenbreker lijkt te zijn die hij eens was. Als ze samen in een skihut ingesneeuwd raken, is hem ontlopen geen optie meer. Afgesloten van de buitenwereld komen er van beide kanten geheimen en leugens boven tafel die zelfs gevolgen zullen hebben voor hun families. Is er ruimte voor een nieuw begin of heeft het verleden te diepe littekens achtergelaten?


De pers over Baguette met jam voor twee

Baguette met jam voor twee is een absolute must read voor deze zomer.’ Hebban.nl

‘Fijn feelgoodzomerboek voor de liefhebbers.’ NBD Biblion

‘De combinatie van romantiek, spanning en humor is zo goed verwerkt in het geheel dat iedere romantische ziel zich kan (en zal) verliezen in dit verhaal. Van A tot Z is dit smullen, het is niet anders, echt een aanrader!’ Perfecteburenleesclub.blogspot.com


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Boekerij
  • ISBN:
    9789022587348
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    14,1 x 21,5 x 3,5 cm
  • Gewicht:
    563 gram
  • Aantal Pagina's:
    384
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Juli 2019