Doorgaan naar inhoud

Levenskleuren

de boodschap van de aurakleuren

Levenskleuren - Pamala Oslie
Paperback
Tweedehands vanaf 13,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
13,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een subtiele, kleurrijke aura omringt elk levend wezen. In dit boek van helderziende Pamala Oslie leren we wat onze aurakleuren ons vertellen over onze persoonlijkheid, relaties en carrière. Levenskleuren begint met een uitgebreide vragenlijst die ons helpt onze levenskleur vast te stellen en te begrijpen. Oslie toont hoe we deze kennis kunnen gebruiken om ons leven en onze relaties te verbeteren. Ze legt uit hoe we nieuwe kleuren in het spectrum van onze aura kunnen integreren om op die manier onze levensdoelen makkelijker te verwezenlijken. Elke kleur wordt uitgelegd aan de hand van bijbehorende karakteristieken.
Hierbij staat de gedachte centraal dat er geen goede of slechte aurakleuren bestaan. De aura reflecteert de keuzen die iemand maakt in het leven, maar is allerminst beperkend: we zijn allemaal vrij om te groeien en te veranderen zoals we dat verkiezen, en we maken deel uit van de auraregenboog.

Pamala Oslie is een succesvol en getalenteerd helderziende en auteur. Ze heeft haar eigen radioprogramma en heeft duizenden mensen geholpen hun levens te verbeteren door begrip te creëren voor de informatie die in de aura besloten ligt. Ze woont in Santa Barbara, waar ze haar praktijk heeft en cliënten ontvangt.





Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.