Doorgaan naar inhoud

Littekens

Littekens - A. Feliers
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een bloedhete dag in juni. Xander vecht tegen zijn onmacht. Hij is het beu dat zijn vader telkens door het lint gaat en hem slaat. Hij wil deze nachtmerrie laten eindigen.
Diezelfde dag in juni. Emma worstelt met de leegte na de dood van haar broer precies een jaar geleden. Ze mist hem ontzettend en kan de pijn niet alleen dragen.
Dan zoekt Emma haar buurjongen Xander op. Ze wil met hem over Thomas praten en neemt Thomas' medaille mee als aanknopingspunt. Maar wat een bevrijding moest worden, wordt een vreselijke beproeving.
Anja Feliers (1971) is lerares Nederlands. Met haar debuut-roman, Donkere kamers, bracht ze een ontroerend verhaal over het taboe rond kanker. Donkere kamers was ge pireerd op het verlies, als kind, van haar eigen moeder. Ook in Littekens aarzelt Anja Feliers niet om een pijnlijk onderwerp aan te snijden.
De pers over Donkere kamers:
'Feliers schuwt de rechtstreekse confrontatie met de dramatiek niet. Wie als debutant een hoogst dramatisch onderwerp al op een behoorlijk zuivere wijze op papier kan zetten, beschikt zeker over talent.' - DE STANDAARD
'Een snijdende, mooi gecomponeerde debuutroman.' - METRO


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.