Doorgaan naar inhoud

Love Game [e-Book]

Love Game - Lauren Weisberger
e-Book
Nieuw vanaf 11,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
11,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Een jonge vrouw leert de keerzijde van glitter en glamour kennen

Charlotte ‘Charlie’ Silver werkt hard om als tennister de top te bereiken. Sinds de dood van haar moeder is haar vader haar trainer en is ze gedrevener dan ooit. In het glamoureuze tenniswereldje, dat gedomineerd wordt door bitchy diva’s en grote ego’s, staat Charlie ondanks haar ambitieuze drive bekend als uitzonderlijk vriendelijk en zachtmoedig.

Dan moet ze door een blessure haar eerste Wimbledon af breken, en alles verandert. De enige manier om te kunnen terugkeren is door in de leer te gaan bij de legendarische maar meedogenloze trainer Todd. Hij maakt haar strijdbaar, zelfbewust… en hard. Zijn nieuwe Charlie dineert met filmsterren in toprestaurants, heeft een niet-zo-geheime affaire met een hotte Spaanse tenniskampioen en wordt uitgenodigd op privé- jachten. Modellen en beroemdheden worden graag met haar gezien – en de roddelpers smult ervan.

Charlie blijft maar winnen, zowel op het gravel als in haar nieuwe jetsetleven. Haar vader en haar beste jeugdvriendin drijven alleen steeds verder van haar weg. Begint ze zelf ook te  geloven in de hype die Todd om haar heen heeft weten te creëren? Of zit de echte Charlie nog ergens diep in haar binnenste verstopt?

De pers over de boeken van Lauren Weisberger
‘Ooit gedroomd dat je je slaapverwekkende kantoorbaantje inwisselde voor een spannende carrière? Lees dan deze opwindende roman!’ Marie Claire
‘Alle vuile was wordt buiten gehangen… Smullen!’ Viva
‘Grappig, hilarisch, heerlijk!’ Cosmopolitan
‘Een meesterlijke roman vol humor!’ Flair


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Boekerij
  • ISBN:
    9789402306248
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    314
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Januari 2017