Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Lul ik hou van je! - Bianca Van Roshum

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Bianca van Roshum
 • ISBN:
  9789090324470
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  15,6 x 23,6 x 1,7 cm
 • Gewicht:
  388 gram
 • Aantal Pagina's:
  226
 • Druk:
  1e

Lul ik hou van je!

Voor vrouwen die verlangen naar rotsvaste communicatie in hun relatie..

Bianca van Roshum

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

“Over verliezen kan ik mee praten. Ik verloor de liefde van mijn leven. Maar weet inmiddels hoe de liefde overwint. Niet om halsstarrig vast te houden aan de vorm die we voor ogen hadden en het verlangen het op dezelfde manier te willen blijven doen. Nee, juist door het anders te doen. Tegen alle conventies in. Een andere koers te varen waardoor de liefde groeit, je samen een diepere dimensie bereikt en weet dat niet de vorm de basis is maar de kracht die liefde heet. Dat elkaar loslaten hierin een belangrijke koerswijziging bleek, had ik nooit kunnen vermoeden.” Dit boek is voor alle vrouwen die ernaar verlangen de communicatie met hun lief naar een hoger niveau te tillen. En daarmee een relatiebreuk te voorkomen. In je uppie oorlog voeren tegen je lief levert zeker 1 ding op: 2 verliezers. Hoe kom je weer on speaking terms met elkaar? En zorg je ervoor dat jullie communicatie van conflict naar begrip gaat? ‘Dit was voor mij een heel inspirerend boek wat me aan het denken heeft gezet. Soms zit je zo vastgeroest aan vaste gewoontes en als je daar dan mee doorgaat, zal er niks of weinig veranderen. Door de tips van Bianca zag ik het verschil om het eens anders te gaan doen. Het heeft mij geholpen het roer om te gooien en anders met mijn inzichten om te gaan.’ (Maryanne Drummen) Wil je een fijne relatie waar je op kunt bouwen? Wil je ontdekken waar er winst te behalen valt met simpele tips? Dan gaat dit boek je fantastisch op weg helpen. Zodat het jou, net als vele anderen ook lukt van je relatie een feestje te maken in plaats van een zorg. ‘Ik had dit boek graag jaren geleden zelf gehad. Dat had me een hoop leed en ellende kunnen besparen.’ Het schrijven van dit boek werkte therapeutisch voor me. Naast ervaringen van anderen deelt Bianca ook haar eigen lessen en haar meest gemaakte fouten. ‘Relaties waren voor mij wel hogere wiskunde. Totdat ik doorkreeg dat het simpeler kon.’ “Ik heb het in één keer uitgelezen. De inspirerende tips spatten van het papier.”

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht