Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Mama'en - Nina Pierson

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Spectrum
 • ISBN:
  9789000362868
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  19,2 x 24,3 x 4,0 cm
 • Gewicht:
  1418 gram
 • Aantal Pagina's:
  440
 • Rubriek:
 • Druk:
  1

Mama'en

Hét boek voor de vrouw die moeder wordt-Zorgen voor jezelf tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd

Nina Pierson

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback  Tweedehands vanaf € 23,50. Nieuw vanaf € 35,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Moeder worden verdient een eigen werkwoord: Mama’en. Mama’en is een positieve en realistische self-care gids die elke aanstaande moeder in deze moderne, drukke tijden navigeert door de negen maanden van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Als voorbereiding, houvast en kompas. Of ze nu voor het eerst of opnieuw moeder wordt. In dit boek staat het welzijn van de mama centraal.Door een wereld van kennis, ervaring en oefeningen te bundelen geeft dit boek de nieuwe moeder meer (zelf)vertrouwen en helpt het haar moederlijke intuïtie te volgen zodat ze zich niet alleen goed voelt maar er genoeg tijd overblijft om te genieten van haar nieuwe rol en kindje. Van recepten die cravings tackelen tot ademhalingstechnieken en placenta-pillen: elke moeder kan in dit boek de ondersteuning vinden die bij haar past.

- Met inzichten van ruim 25 wetenschappers en experts, eerlijke ervaringsverhalen van (bekende) moeders, recepten, yoga-oefeningen en huidverzorgingsrituelen voor tijdens de zwangerschap. Meer dan 70 oefeningen in een praktisch, rijk geïllustreerd handboek. Met uitgebreid aandacht voor meer vertrouwen tijdens de bevalling en tips voor een optimaal herstel tijdens de (vaak vergeten) kraamtijd. Met nadruk op het geestelijk en lichamelijk welbevinden van de aanstaande moeder

Nina Pierson is ondernemer en mama van twee dochters. Ze is oprichter van creatief agentschap PUP en BEDROCK en met haar man eigenaar van biologische saladebarketen SLA. Tijdens haar zwangerschappen (in 2016 en 2018) ontdekte ze hoe belangrijk self-care is. Voor Mama’en sprak ze daarom experts en ervaringsdeskundigen en bundelde hun kennis en tools in dit vernieuwende boek.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 23,50

Kleine beschadiging omslag voorzijde

Levertijd: 1-2 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 35,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht