Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Hotel Amour - Joline van den Oever
Hotel Amour - Joline van den Oever

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Boeken aan de Maas
 • ISBN:
  9789057678370
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  14,7 x 21,7 x 2,7 cm
 • Gewicht:
  595 gram
 • Genre:
  Reizen
 • Publicatiedatum:
  nov 2017

Hotel Amour

& 100 andere hotels waar we niet gestoord willen worden

Joline van den Oever

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback   Nieuw vanaf € 17,99.

Omschrijving

"Weet je nog een bijzonder hotel?" Wij wel!

Mooie ruime kamers, een bad op pootjes of een regendouche, een hotel midden in de bergen, aan zee of juist in een stad vol knetterende energie, met een lobby vol leuke mensen of een geweldig restaurant. Wat onderscheidt een doodgewoon hotel van een bijzonder hotel, waar je écht een keer geslapen wilt hebben? Een hotel met een niet te missen museum om de hoek, weg van de gebaande paden, een hotel waar je je buurman niet tegenkomt. Wij zijn er altijd naar op zoek, naar die toffe adressen, zodat we altijd antwoord hebben op de vraag of we nog een bijzonder hotel weten. En de beste tips komen niet van internet maar van je liefste vrienden of andere mensen met smaak.

Wij vroegen daarom 101 designers, modeontwerpers, kunstenaars, culi's, fotografen, reisbloggers, schrijvers, muzikanten en nog veel meer mensen van wie wij vinden dat ze heel goed weten waar je moet zijn in de wereld. Zij vertellen je precies waar je heen moet en waarom. Hun antwoorden waren een cadeautje, het maken van dit boek een feest. In dit boek de lievelingshotels van o.a. Arno Kantelberg, Arnon Grunberg, Benjamin Herman, Daan Roosegaarde, Janna Schra, Joris Bijdendijk, Kiki Niesten, Makkie Mulder, Pauline Egge, Piet Oudolf, Sacha de Boer, Studio Job, Walter van Beirendonck, Wouters & Hendrix, Yvette van Boven en vele anderen.

Geef Hotel Amour aan degene met wie je hoognodig op pad moet, laat hem of haar een hotel uitzoeken en maak er een memorabel weekend van!

Geniet. En slaap lekker.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 17,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht