Doorgaan naar inhoud

Verloren zoon

Verloren zoon - Lieneke Dijkzeul
Paperback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Inspecteur Paul Vegter wordt geconfronteerd met twee raadselachtige, gewelddadige moorden. De wreedheid ervan schokt hem en vooral zijn jonge rechercheur Renée, die eerder slachtoffer was van een aanslag en sindsdien worstelt met haar angst voor geweld.

Is er een verband tussen de slachtoffers, of een verklaring voor de bizarre manier waarop zij zijn gedood? Vegters theorie dat dikwijls op de verkeerde personen wraak wordt genomen, wordt aan het wankelen gebracht. Intussen tracht een jonge man na een afschuwelijke verkrachting het criminele circuit waarin hij is beland, te ontvluchten. Maar niet voordat hij heeft rechtgezet wat hem is aangedaan.

Met groot inlevingsvermogen en in haar veelgeprezen krachtige, etsende stijl beschrijft Lieneke Dijkzeul in Verloren zoon waartoe een mens in wanhoop in staat is.

'Dijkzeul heeft met Vegter een overtuigende hoofdpersoon geschapen, die nog wel een paar boeken mee kan. Bovendien schrijft ze goed en weet ze door de afwisseling van verhaallijnen en persoonlijke besognes van haar hoofdfiguren een mooi ritme in haar roman te brengen.' - Parool

'Alle gruwelijkheden worden even smeuïg beschreven.' - Viva

'Een ijzersterke thriller is Verloren zoon van Lieneke Dijkzeul. [...] Lieneke Dijkzeul is er weer in geslaagd een uitstekend geschreven, intelligent verhaal af te leveren.' - Margriet




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.