Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Meester Monkelman - Wieke Mulier

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Karakter Uitgevers
 • ISBN:
  9789461495235
 • Luisterduur:
  1 uur 54 min.
 • Bindwijze:
  MP3 (luisterboek)
 • Publicatiedatum:
  feb 2011

Meester Monkelman

Wieke Mulier

Beoordeel dit boek als eerste!
Luisterboek (MP3) (luisterboek)   Nieuw vanaf € 7,95.

Omschrijving

Meester Monkelman kan alles en weet alles. Tenminste dat zegt hij zelf. Daarom wil hij zó beroemd worden dat de mensen hem tot President van de Wereld kiezen; dan zal hij de wereld heel mooi maken. Hij schrijft een brief naar de televisie en krijgt gedaan dat ze hem beroemd zullen maken als hij eerst ZES OPDRACHTEN PERFECT UITVOERT.

Zes moeilijke opdrachten? Zal het Meester Monkelman lukken? Komt hij op tv en wordt hij beroemd? En hoe zit het toch met Sproetje, die eigenlijk Klaasje heet? En met mevrouw Monkelman? Is die echt wel zo dom als haar man denkt?

Meester Monkelman wordt voorgelezen door de auteur zelf, de veelzijdige actrice/schrijfster Wieke Mulier. Ze leest het verhaal van de vrolijke schoolmeester Monkelman samen met haar oudste zoon acteur Victor Löw, die bekend is van televisie (o.a. Kees en Co), van de film (hij won o.a. een Gouden Kalf voor Lek) en van het toneel (waar hij diverse prijzen voor zijn rollen kreeg).

De muziek van Meester Monkelman werd verzorgd door Wieke Muliers jongste zoon acteur/musicus Ernst Löw, in Vlaanderen een bekende door de tv-serie Thuis en in Nederland door de tv-serie Zoop. Ernst Löw schreef de melodie van het Monkelman-liedje en zingt het ook.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Vestiging
Prijs
Centraal Magazijn
Luisterboek
€ 7,95

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht