Doorgaan naar inhoud

Met de kennis van nu

stemwijzer voor Nederland

Met de kennis van nu - P. Middendorp
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

En weer viel een kabinet-Balkenende _ en het land mag naar de stembus. Radeloos zweeft de kiezer andermaal het stemhokje in. Wie wordt het deze keer? Gaat het echt alleen tussen Balkenende en Cohen? Is Mark Rutte een wolf in schaapskleren? Is Femke niet te charmant? Rouvoet en Pechtold, kun je daar met goed fatsoen op stemmen? Of toch maar de stem gegeven aan ongegeneerde schreeuwers van sp of pvv?
Peter Middendorp kent ze allemaal, hij observeert ze al lang. Als een antropoloog bestudeerde hij de afgelopen jaren de mensen en het gedrag van het Binnenhof. Zeer nauwkeurig, en met haast sardonisch vertelplezier, doet hij hier verslag van zijn opmerkelijke waarnemingen. Hard als het moet, fijngevoelig zodra het kan, maar altijd geestig en geschreven in een schitterende stijl.
Met de kennis van nu is de ultieme alternatieve gids voor de verkiezingen _ en voor de formatieperiode daarna.

Peter Middendorp (1971) verwierf bekendheid met zijn grensoverschrijdende dagelijkse column in dagblad De Pers. Intussen geldt hij als een van de beste waarnemers van het leven op het Binnenhof. Hij publiceerde romans, verhalen en reportages. Zijn recentste boek is De lachende derde, een persoonlijke zoektocht naar Jan Peter Balkenende.

‘De ene tergend precieze observatie na de andere _ ik raakte overtuigd door de lach. Peter Middendorp is als geen ander gekwalificeerd om de naaktheid van de mens te beschrijven. Hij is namelijk zelf ook naakt, en schroomt niet om dat zijn lezers te tonen.’
tommy wieringa, de pers

‘Peter Middendorp is de ultieme toeschouwer.’
kees van der malen, gpd

‘Een hilarische ontmaskering van pers en politiek, niet zonder zelfspot!’
jean-pierre geelen, de volkskrant




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.