Doorgaan naar inhoud

Minder moeten meer FLOW

ontdek opnieuw de magie uit je kinderjaren

Minder moeten meer FLOW - Jan Bommerez
Paperback
Tweedehands vanaf 21,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
21,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De mogelijkheid om de sprong te maken naar een hoger bestaansniveau is er voor iedereen Het komt in essentie neer op jouw bereidheid om jouw overtuigingen over wat normaal is, los te laten
Deepak Chopra
We leven in een wereld vol 'kikkers', die eigenlijk 'prinsen' of 'prinsessen' zijn, maar die hun kikkeridentiteit met hand en tand verdedigen. Is dat niet merkwaardig? Minder moeten, meer FLOW wil graag de kikker kussen en de prins of prinses in je wakker maken. De vraag is: zul je je laten kussen?
Die vraag is niet onterecht, want de kikker bestaat vooral uit defensiemechanismen die zijn ontstaan in onze kindertijd, en laat zich niet zo snel kussen. De prins of prinses in je is wat overblijft wanneer de defensiemechanismen weg zijn, en ons hart totaal open is: we zijn dan ons essentiële zelf: we zijn in FLOW. In Flow ervaar je spontaan liefde en dankbaarheid: je bent blij zonder reden.
Minder moeten, meer FLOW is de reis van de held, waarover de meeste mythen en sprookjes gaan. De prijs is hoog, maar de beloning maakt de reis meer dan de moeite waard. Je bent wat je bent en je wordt wat je denkt. Het is ons denken dat onze ware essentie verbergt. Lees dit boek daarom met een open geest en stel het directe oordeel en de weerstand die soms zullen opkomen even uit. Lees met je hart, niet met je hersens.
Jan Bommerez, van Vlaamse herkomst, vervult in Nederland als public speaker opdrachten voor bedrijven als: KPN, Koninklijke Wessanen, Levi-Strauss (Dockers), Philips, CMG, Wehkamp en de Rabobank. Hij is ook een veelgevraagd spreker op hogescholen, universiteiten en beroepsverenigingen.
Bommerez is sinds 1978 actief als professioneel trainer en consultant. Hij trained duizenden verkopers, managers en ondernemers en is bekend om zijn inspirerende lezingen over het menselijk potentieel.




Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.