Doorgaan naar inhoud

Muziek vanuit het Hart

Muziek vanuit het Hart - M.B. Bailey
Paperback
Nieuw vanaf 32,95

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
32,95
Levertijd: 7-10 werkdagen

Omschrijving

Zingen. Dat is wat ik kwam doen. Ik was er klaar voor, totdat ik mijn auditie binnenliep en hem zag. Lang, mysterieus en nog mooi ook, zat hij met drie anderen aan de tafel van de coaches, klaar om mijn optreden te beoordelen en over mijn toekomst te beslissen. Maar sinds ik het podium opliep, bleef hij naar alles behalve mij kijken. Dus deed ik dat ene ding waarvoor ik daar was: zingen. Toen ik mijn mond opende en de woorden van mijn lippen liet vloeien, keek hij eindelijk op. Die opzienbarende, blauwe ogen botsten zo intens tegen de mijne op dat ik één ding zeker wist: ik zou nooit meer dezelfde zijn. Ik ben Mackenzie Carter, nieuwste deelnemer aan The Next Star, de grootste zangcompetitie op reality-tv. Niets kan me tegenhouden om alles uit deze show te halen. Niet mijn verschrikkelijke diva kamergenoot. Niet het feit dat ik vreselijke heimwee heb en mijn familie mis. En zeker niet mijn oncontroleerbare aantrekkingskracht tot mijn coach, Brett Thomas, award winnende country superster. Niets zal mij in de weg staan. En ik heb het mis.
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.