Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Napoleon Hill's Gouden Regels - Napoleon Hill

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Succesboeken.nl
 • ISBN:
  9789079872169
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  16,5 x 24,5 x 2,0 cm
 • Gewicht:
  427 gram
 • Aantal Pagina's:
  185
 • Druk:
  1
 • Publicatiedatum:
  okt 2010

Napoleon Hill's Gouden Regels

de verloren lessen

Napoleon Hill

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 22,50.

Omschrijving

Een bijzondere collectie
van verloren lessen

Napoleon Hill heeft gedurende meer dan zeventig jaar mensen geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen. Hij was de eerste en tot nu toe meest beroemde schrijver aller tijden, die boeken over motivatie schreef.

De hoofdstukken in dit boek heeft Hill geschreven tussen 1919 en 1923, waarna al zijn overige boeken zijn gevolgd. Nog nooit zijn deze lessen in boekvorm verschenen. De lessen van gouden wijsheid zijn vandaag net zo toepasbaar als een eeuw geleden toen ze werden opgeschreven.
Gebaseerd op interviews met beroemde tycoons als Carnegie, Ford en Edison onthullen deze lessen effectieve paden naar succes die voor de gemiddelde persoon werkelijk te lopen zijn ¿ gisteren, vandaag en morgen.

Deze onderhoudende, levendige hoofdstukken zitten vol met inspiratie en motivatie en bieden tijdloze inzichten op het gebied van de kracht van suggestie, zelfvertrouwen opbouwen, overtuiging gebruiken in plaats van kracht en een aantal wetten, waarvan je moet leren hoe ze vóór je kunnen werken in plaats van tegen je.
Als deze ideeën bekend klinken is dat zo. Want moderne schrijvers hebben Hills ideeën tientallen jaren tot in den treure bestudeerd en herschreven, maar de originele bron zal altijd het beste blijven.

Napoleon Hill (26 oktober 1883 ¿ 8 november 1970) was een zeer gerespecteerde, invloedrijke en bestselling schrijver van de eerste moderne motiverende en persoonlijke succesboeken.
Zijn meest beroemde boek, Think and Grow Rich, is met meer dan 100 miljoen wereldwijd verkochte exemplaren, het best verkochte boek aller tijden in z¿n genre. Ieder jaar verandert de boodschap van het boek nog duizenden levens en ontdekken mensen hun eigen potentieel.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 22,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht