Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Natuurkunde / 1 Mechanica en thermodynamica - D.C. Giancoli

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Pearson Benelux B.V.
 • ISBN:
  9789043013246
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  640
 • Genre:
  Onderwijs
 • Jaar:
  2008

Natuurkunde / 1 Mechanica en thermodynamica

D.C. Giancoli

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

Natuurkunde is het meest complete inleidende natuurkundeboek dat in het Nederlandse taalgebied beschikbaar is. Alle relevante onderwerpen van de natuurkunde komen aan de orde, waarbij de leerstof op heldere wijze wordt gepresenteerd. Hierbij wordt gebruikgemaakt van veel illustraties, voorbeelden, vragen en opgaven. Ieder onderwerp begint met concrete observaties en ervaringen die herkenbaar zijn voor de student, en die duidelijk maken dat natuurkunde overal is. Vervolgens wordt het onderwerp op toegankelijke wijze uitgewerkt.

Dit eerste deel gaat over mechanica en thermodynamica, inclusief vloeistoffen, trillingen, golven en warmte. Deel 2 behandelt elektriciteit, magnetisme, optica en moderne fysica. Kenmerken van deze uitgave zijn:

* alle illustraties en foto's zijn in kleur* veel aantrekkelijke nieuwe toepassingen van de natuurkunde op de biologie en techniek* ondersteuning van de theorie door vele voorbeelden* verschillende moeilijkheidsgraden in de opgaven; studenten die meer moeite met de stof hebben, kunnen met eenvoudigere opdrachten starten; andere kunnen gelijk aan de slag met de moeilijkere opgaven * uitwerkingen van de oneven opgaven zijn opgenomen in het boek

Natuurkunde is bij uitstek geschikt voor studenten in het hoger onderwijs. Omdat dit boek een compleet overzicht biedt van het vakgebied kan het daarnaast worden gebruikt als naslagwerk.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht