Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Nederland voor nieuwkomers - J. van der Toorn-Schutte

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Boom
 • ISBN:
  9789085064428
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  16,8 x 24,0 x 1,1 cm
 • Gewicht:
  352 gram
 • Aantal Pagina's:
  163
 • Druk:
  1
 • Publicatiedatum:
  sep 2007

Nederland voor nieuwkomers

kennis van het land en zijn bewoners

Jenny van der Toorn-Schutte

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 32,95.

Omschrijving

Nieuwkomers die met het vliegtuig Nederland bereikten hebben het al kunnen zien: losse stukken laag land die van elkaar gescheiden zijn door rechte sloten. Brede rivieren 'die traag door oneindig laagland gaan' zoals de Nederlandse dichter H. Marsman het uitdrukte. Dijken die het water van de zee tegenhouden. Maar ook veel bebouwing, vooral in het westen van het land. Nederland is een dichtbevolkt land. Nederland voor nieuwkomers is een boekje over Nederland voor nieuwe Nederlanders. Het is van groot belang dat zij worden ingewijd in de Nederlandse cultuur, de gebruiken, de geografie en de geschiedenis. Dit boek geeft een breed beeld van Nederland en zijn bevolking. Het helpt de nieuwkomer bij het ontdekken van Nederland.

Nederland voor nieuwkomers is een boekje voor mensen die nieuw zijn in Nederland en meer willen weten over het land, de mensen en hun geschiedenis.

Daarnaast biedt Nederland voor nieuwkomers een goede voorbereiding op het centrale inburgeringsexamen. Een aantal onderwerpen van de KNS-eindtermen wordt breed uitgewerkt: omgangsvormen, normen en waarden, geografie, staatsinrichting en de rechtsstaat. De auteur sluit aan bij de KNS-eindtermen. De cursist moet minimaal niveau A2 hebben. De teksten zijn eenvoudig en helder en verduidelijkt met vele foto's.
Het is goed te gebruiken als vervolg op Andere taal.

Nederland voor nieuwkomers bestaat uit 15 lessen over het land en de mensen die er wonen, de cultuurgeschiedenis en de gewoonten en gebruiken. Het boek bevat veel foto's en is in kleur. Bij elk hoofdstuk is een verklarende woordenlijst opgenomen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 7-10 werkdagen
€ 32,95
Levertijd: 7-10 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht