Doorgaan naar inhoud

Neem mijn hart

Neem mijn hart - Mary Higgins Clark
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Na afloop van haar laatste optreden in A Streetcar Named Desire ontmoet de beroemde actrice Natalie Raines bij toeval de moordenaar van Jamie Evans, die met een aantal vrienden een bezoek aan haar kleedkamer brengt. Jamie was haar beste vriendin, met wie ze aan het begin van haar carrière een appartement in New York deelde. Een paar dagen na deze ontmoeting wordt ze in haar huis in New Jersey gevonden. Dood.
Twee jaar later bekent een beroepscrimineel dat Natalies ex-echtgenoot, Gregg Aldrich, hem had ingehuurd om zijn ex-vrouw om het leven te brengen. Aldrich, die een uiterst succesvol theateragent is, moet terechtstaan voor de moord op Natalie. Het proces wordt een waar mediacircus en houdt het hele land wekenlang in zijn greep.
Emily Wallace, de officier van justitie in deze zaak, is er rotsvast van overtuigd dat Aldridge schuldig is. Maar waarom knaagt diep in haar hart dan toch de twijfel, en waarom weet ze dingen die ze niet kan weten? Heen en weer geslingerd tussen allerlei onverklaarbare gevoelens. realiseert ze zich niet dat haar eigen leven inmiddels op het spel staat…

Mary Higgins Clark is van Ierse afkomst en is geboren en getogen in New York. In totaal heeft ze nu 36 thrillers op haar naam staan: stuk voor stuk internationale bestsellers. Ze heeft vele prijzen, eredoctoraten en onderscheidingen ontvangen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.