Doorgaan naar inhoud

De Slegte opent opnieuw winkel in Nederland


4 Juni 2015

Op zaterdag 6 juni 2015 opent De Slegte opnieuw een winkel in Leiden, op de oude locatie in de Breestraat. De Slegte huurt er nu een deel van het oude pand. Ook website DeSlegte.nl is weer actief.

De Slegte verdween in Nederland uit het straatbeeld na het Polare-debacle. Jan Bernard de Slegte ging evenwel door met de De Slegte winkels in België. Van daaruit wordt nu de stap over de grens weer gezet.

Het bekende concept blijft gehandhaafd: inkoop en verkoop van boeken. De Slegte verkoopt een ruim en zeer interessant geprijsd assortiment Ramsj en 2de handsboeken. En als vanouds kan eenieder er ook terecht om boeken te verkopen.

De winkel wordt gerund door oud-De Slegte winkelmanager en inkoper Hans Verdegaal. Hij kan op assistentie rekenen van enkele ervaren voormalige De Slegte medewerkers. Op het moment wordt er hard aan inrichting en voorraad gewerkt om zo snel mogelijk de Nederlandse boekenliefhebbers opnieuw te kunnen verwelkomen.

Zie ook: De Slegte winkel in Leiden open op 6 juni a.s.


Ook de website www.deslegte.nl is weer online en wordt in de loop van de volgende weken volledig uitgerold.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en ons aanbod tweedehands boeken? Meld u dan voor de nieuwsbrief van De Slegte en/of volg De Slegte op Facebook en De Slegte op Twitter.