Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Kom naar het LOV Festival in Mechelen zaterdag 24 september!

Op zaterdag 24 september is het LOV Festival in de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Mechelen. Na maanden uitkijken lopen de werken in de Onze-Lieve-Vrouwestraat ten einde. Dit moet gevierd worden! Het is tijd voor een groot LOV-openingsfeest met muziek, DJ's, foodtrucks, workshops en enthousiaste handelaars in de straat.

Tijdens het LOV Festival leest Gustave Min voor uit 'Lunalia' tussen 10u30 en 11u30 bij boekhandel De Slegte Mechelen. Bij aankoop vanaf €15,- krijgt u bovendien een gratis De Slegte totebag en er wordt een cadeaubon t.w.v. €25,- verloot onder de klanten.

Gustave Min schreef in 2021 het boek "Lunalia", gebaseerd op het gelijknamige verhaal dat hij schreef voor het Festival van Vlaanderen. Een nieuwe Mechelse stadslegende was geboren! Gustave: "Dit is het verhaal van Lunalia, het meisje van de maan. Hoe zij tussen de sterren en de wolken naar de aarde tuimelt en samen met haar vriend Raf aan de wrede plannen van de boosaardige Kludde tracht te ontsnappen. Het wordt een spannende tocht op leven en dood, maar ook een leerzame reis."

Bekijk het hele programma op de website van het LOV Festival