Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Tweedehands boeken De Slegte Leiden online

Boekhandel De Slegte is sinds begin juni 2015 terug in Nederland met een vestiging in Leiden, op de vertrouwde stek aan de Breestraat 73. Het tweedehands aanbod uit de Leidse winkel is vanaf nu óók verkrijgbaar in de webwinkel.Er is met man en macht gewerkt aan het online beschikbaar maken van de Leidse voorraad tweedehands boeken. Daarnaast kunt u tweedehands studieboeken en antiquarische boeken uit deze winkel vanaf dit moment direct bestellen. Dus ook als u niet in de buurt van Leiden bent, kunt u op uw gemak via onze webwinkel rondkijken in de collecties van deze vestiging van Boekhandel De Slegte. Er is altijd wel een collectie boeken die past bij uw leesinteresses!

Bevoorrading webwinkel
De webwinkel van Boekhandel De Slegte wordt vanaf nu bevoorraad door zeven verschillende De Slegte winkels. Het resultaat? Een prachtige verzameling tweedehands boeken, ramsj, antiquariaat en curiosa. Allemaal 24/7 te bestellen vanuit uw luie stoel.

Boeken verkopen

Als dé specialist in tweedehands boeken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraden. Dus heeft u nog boeken thuis op de plank staan waarvan u af wilt? Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Meer weten? Kijk dan bij onze informatie over boeken verkopen.