Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Warm Welkom Weekend in Mechelen

Komend weekend is het zover: het is Warm Welkom Weekend in Mechelen! Vrijdag, zaterdag én zondag stellen de Mechelse handelaars hun lente- en zomercollectie voor en verwennen ze hun klanten op verschillende manieren: met een hapje en een drankje, een cadeautje voor iedere klant en vele kortingen...

Gezelligheid van de straat

Dit is in de Onze-Lieve-Vrouwestraat niet anders! Zoals velen weten wordt deze straat helemaal vernieuwd om een heerlijke autoluwe winkelomgeving te kunnen creëren zoals op de Bruul. Het deel tussen de Kerk en de Vijfhoek werd reeds onder handen genomen. Nu is het de beurt aan het stuk tussen de Korenmarkt en de Kerk om dezelfde metamorfose te ondergaan. De handelaars willen graag de gezelligheid van de straat nog meer in de kijker zetten en de shoppers aanmoedigen om de straat te blijven ontdekken.

Maak kans op €850,-

Tijdens het Warm Welkom Weekend organiseren de handelaars van de OLV-straat een leuke actie om hun klanten te bedanken! Maak tijdens dit weekend kans op tal van prijzen, waarbij de hoofdprijzen oplopen tot maar liefst €850,-. De geschenken werden samengesteld door de handelaars uit de straat met heel leuke, gevarieerde cadeaupakketten tot gevolg. Ga langs bij één van de deelnemende handelaars en stop je gegevens in de pot. Aan het einde van het weekend worden hieruit 10 winnaars gekozen. 

Kom dus zeker langs bij je favoriete kleinhandel in de hipste straat van Mechelen en waag je kans! Meer informatie vind je op Warm Welkom Weekend

Deelnemende handelaars: 
Helt, Oxfam Tweedehands, L’eef, Taro’s Boetiek, Kato Gâteaux, De Stek, De Banier, The Cartridge Shop, Stitch & Co, Boekhandel De Slegte, Von Winkelmann, Butik Moose, Atelier Bébé, IVY, Liz Yoga Studio, Mieke Dierckx, Kookateljee Zjatte&Taloere, Marie Karoo, Verlinden Slaapcomfort, Blossomhouse en De Partage.

-->